NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Nieuws

Mantel Ladies Night

Wednesday, June 14, 2017

De Mantel Ladies Night komt er weer aan! Na twee succesvolle voorgaande edities organiseren de superstore in Arnhem ook dit jaar weer speciaal voor de dames die graag op de racefiets of mountainbike fietsen weer een leuke girls night out!

 

Ladies night

Op woensdagavond 28 juni staat de fietsende vrouw centraal tijdens de Mantel Ladies Night en wordt er aandacht wordt gegeven aan verschillende onderwerpen. Zo kun je in de werkplaats zien hoe je onderhoud pleegt aan je fiets, wat je doet bij pech onderweg én hoe je goed voorbereid op weg gaat. Ook krijg je informatie over hoe je comfortabel op je fiets kunt zitten. Verder krijg je tekst en uitleg over fietstrainers zoals Tacx, én de mogelijkheid om deze zelf uit te proberen. Tot slot is er een modeshow met de laatste trends op het gebied van fietskleding, fietshelmen, schoenen en fietsbrillen.

 

Special guest

Voor dit jaar heeft Mantel Karin Lambrechtse kunnen verzorgen. ‘Ze past precies bij Ladies Night. Ze is een professioneel danseres, (sport) diëtiste en auteur van het boek Sportables. Naast een interessante lezing kan je vervolgens tijdens één van de workshops recepten uit haar boek maken. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om haar al je vragen te stellen!’ geeft Manon Plug, medewerkster bij de superstore en een van de organisatoren van Ladies Night, aan.

 

Programma

18:30 – Ontvangst met een drankje

18:50 – Welkomstwoord

19:00 – Modeshow, Workshops, Shoppen!

22.30 – Einde programma

 

Praktische informatie

Mantel Ladies Night
Woensdag 28 juni 2017
Mantel Superstore Arnhem, de Overmaat 72, Arnhem-Zuid
Aanvang: 18.30 uur
Einde: 22.30 uur
Entree: 12,50 euro (Tijdens de Ladies Night ontvang je dit bedrag terug in shoptegoed).


Klik hier om je direct aan te melden.

 << Terug naar nieuwsberichten  


nieuwsbrief


inloggen beheerders