NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Nieuws

Vrouwen Fiets TOCH(t) Hengelo & Enschede

Thursday, June 8, 2017

Komend weekend gaan de temperaturen weer omhoog, met als uitschieter de voorspelde 28 graden op zondag. Heerlijk fietsweer dus! (Als je je tenminste goed insmeert en voldoende blijft drinken). Heb jij nog geen plannen voor zondag? Kom dan naar Hengelo voor de 4e editie van de Vrouwen Fiets TOCHT(t).

 

Nieuw dit jaar

Na drie jaar de Vrouwen Fiets TOCH(t) te hebben georganiseerd, besloot RTV Hengelo de handen ineen te slaan met de Enschedese Wielervereniging Het Oosten uit Enschede. Daarom zijn er dit jaar twee startplekken, bij BWO in Hengelo en bij clubhuis L’ Equipe in Enschede. Vanuit Hengelo rijd je via Twekkelo, Boekelo en Usselo naar de startlocatie Enschede. In het clubhuis van EWV het Oosten kan een lekkere kop koffie of thee gedronken worden. Daarna gaat het verder langs het Rutbeek en het Buurserzand richting Bentelo. Daar kan gepauzeerd worden op het terras van Café Spoolder. De slotetappe voert door Twickel en via Zenderen en Hertme terug naar de startlocatie in Hengelo. Onderweg wacht nog een spannende verrassing. Zoals de naam al doet vermoeden, mogen alleen fietsvrouwen deelnemen aan deze tocht.

 

Praktische informatie

De tocht vindt plaats op zondag 11 juni. Op beide locaties kan gestart worden tussen 9:00 en 10:00 uur en de tocht heeft een lengte van 75 km. Deelname aan deze tocht kost 3 euro voor NTFU-leden (en 4 euro voor niet-leden). Uiteraard zijn er aparte douche- en kleedruimte aanwezig voor de dames, alsmede damestoiletten. Klik hier voor meer informatie over deze tocht en om de route alvast te bekijken.

De foto's gemaakt door Edwin Nieuwenhuis tijdens de 2016 editie zijn hier te vinden.

 

 << Terug naar nieuwsberichten  


nieuwsbrief


inloggen beheerders