NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Nieuws

Nieuwe dameskleding van KASK én Marianne Vos

Wednesday, November 29, 2017

Maak maar alvast wat ruimte in je kledingkast, want er is weer mooie nieuwe fietskleding op de markt. Zo introduceerde Marianne Vos haar eigen kledinglijn LA VOS en bracht KASK een set voor vrouwen uit in samenwerking met Iris Slappendel.

 

LA VOS

 

Meervoudig wereldkampioene, Olympisch kampioene en huidig Europees kampioene Marianne Vos is van vele markten thuis. Dat was al wel duidelijk. Nu komt ze echter met nog wat nieuws. Bij de Giro della Donne, een toertocht in Australië, reed ze voor het eerst rond in haar eigen fietskleding. Onder de naam ‘La Vos’ is haar eigen fietskleding voor vrouwen nu beschikbaar op de markt.

 

Tijdens de Euro Cycling XP in Maastricht vorige maand lanceerde Marianne Vos haar eigen kledinglijn, met de nadruk op lichtblauwe en paarse kleuren. De kledig wordt gemaakt door GSG, die ook de teamkleding van haar ploeg levert.

 

Tijdens Euro Cycling XP werd eveneens deze nieuwe teamkleding voor 2018 gepresenteerd, die ook van LA VOS zal zijn. Nadat fans vorig jaar het ontwerp van de Ridley-fiets voor de ploeg van Marianne Vos hadden mogen kiezen, werd dit jaar de keuze voor het teamshirt aan fans voorgelegd. Uit de drie opties werd de felgroene outfit gekozen, waarmee Marianne en haar ploeggenoten volgend jaar de weg op zullen gaan. De ploeg zal dan ook veranderen van naam en als Waowdeals Pro Cycling Team gaan opereren.

 

‘Protect Your Style’ met KASK

 

Iris Slappendel kwam eerder dit jaar met haar eigen kledinglijn, I R I S – I Ride In Style, met (fiets)kleding voor mannen en vrouwen, sokken en tassen. Toch gaat ze ook graag de samenwerking aan en samen met het wielermerk KASK is daarom nu de ‘Protect Your Style’ outfit gemaakt die vanaf half december beschikbaar is.

 

“Ik ontwerp hippe wielerkleding, zodat je meer plezier hebt als je ermee op de fiets zit. Bij het ontwerpen van de Protect Your Style-reeks liet ik me vooral inspireren door gewaagde kleuren en geometrische lijnen. Het was heel leuk om te experimenteren waar ze het beste zouden passen en ik ben erg blij met hoe alles is geworden, het past allemaal heel goed bij elkaar," zegt Iris over de producten.

 

KASK is eigenlijk een helmenmerk, onder andere voor de Britse wielerploeg Wiggle-High5 – waarvan renster Elisa Longo Borghini hier de kleding toont – en de Belgische ploeg Lares-Waowdeals. Onder de naam ‘KASK for Women’ hebben ze sinds kort hun aandacht flink gericht op de vrouwelijke klanten en deze nieuwe outfit past in die trend. KASK wil graag vrouwen inspireren om hun dromen te volgen met producten van goede kwaliteit – én speciaal voor de vrouw ontworpen.

 

De ‘Protect Your Style’ outfit bestaat uit een KASK Protone special edition helm en een wielershirt, pet en sokken van het merk KOO, de naam waaronder KASK nu voor het eerst ook met fietskleding komt. Ze helm, pet en sokken zijn beschikbaar in de maten small t/m large en het shirt is er ook in XS of XL. Je kunt dit setje vanaf half december wereldwijd kopen in ‘selected stores’. Zodra het bekend is welke winkels dit zijn zullen wij dat op de sociale-mediakanalen van Fietssportvrouwen zetten.<< Terug naar nieuwsberichten  


nieuwsbrief


inloggen beheerders