NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Nieuws

L’Alpe d’Arnhem Ladies Ride

Wednesday, July 5, 2017

Suzan van Susy cyclewear, Karin van Sportables en Anneloes van LPRD Design zijn alle drie vorig jaar begonnen met een eigen bedrijf in sportkleding en/of sportvoeding. Af en toe sparren ze met elkaar om elkaar verder te helpen. Zo kwamen ze ook op het idee om samen een Ladies Ride te organiseren! Dit werd L'alpe D'Arnhem, een Ladies Ride van 55 km in het gebied rondom de Posbank waarbij iedereen ook een lekkere maaltijd krijgt. Fiets jij ook mee op 15 juli?

 

Ladies Ride én fietsmiddag

Suzan, Karin en Anneloes hebben meer in petto voor de deelneemster dan ‘slechts’ een rondje fietsen. Na een prachtige route over de Posbank en Veluwe met een paar pittige klimmetjes kun je samen met de andere deelneemsters naar de 14e etappe van de Tour de France kijken. Ondertussen drink je samen een (herstel-)drankje en geniet je van lekker eten. Niet dat je uitgehongerd aan terug hoeft te komen in Arnhem, want ook onderweg op de fiets wordt er gezorgd voor sportdrank & - voeding. Ook is er een mini fietsmarkt met leuke kleding, hebbedingen en meer! Natuurlijk vind je op deze markt in ieder geval Susy Cycle Wear, LPRD Design en Sportables

 

Praktische informatie

Datum: 15 juli 2017
Startlocatie: Vijverlaan 30 te Arnhem
Verzamelen: tussen 13.30 - 14.00u v
Vertrek: 14.15u
Terugkomst: 16.30/16.45u  
Kosten: €10 p.p. inclusief eten & drinken, zowel on-the-go als avondmaal. 

Stuur om je aan te melden een mailtje naar info@karinlambrechtse.nl o.v.v. je naam, met hoeveel je/jullie zijn en eventuele dieet wensen. Je ontvangt dat een mailtje met het rekeningnummer. Als de organisatie het event bij slecht weer zelf afblaast, krijg je je geld uiteraard 100% terug. Je kunt je uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos afmelden.

 

En verder nog dit<< Terug naar nieuwsberichten  


nieuwsbrief


inloggen beheerders