NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Activiteiten
NTFU kalender
29
okt
Ladies Only
Eerbeek 30 / 50
 
 
10
feb
Jumbo's Ladies Ride
Heerde 30 / 50
‘La Ride 100’ met Marianne Vos
‘La Ride 100’ met Marianne Vos
vrijdag 15 september 2017

Een tocht van 100 kilometer fietsen, het is de uitdaging die door La Ridley, de damestak van het fietsmerk Ridley, is neergezet onder de naam ‘La Ride 100’. Dit kan met een groep fietsvrienden, alleen, of: onder begeleiding van een profrenster!

Lees meer >>
Word jij de nieuwe fietsburgemeester van Amsterdam?
Word jij de nieuwe fietsburgemeester van Amsterdam?
vrijdag 8 september 2017

In 2016 besloot CycleSpace op zoek te gaan naar een fietsburgemeester in Amsterdam om zo alle initiatieven op fietsgebied bij elkaar te brengen en een stem te geven binnen de gemeente. De Amsterdamse Anna Luten wist de jury uiteindelijk ervan te overtuigen dat zij een jaar lang dé Fietsburgemeester van Amsterdam moest worden. Iets meer dan een jaar later is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe fietsburgemeester. Neem jij het stuur over van Anna?

Lees meer >>
Yoga en fietsen met Maarten Tjallingii en Petra Hofs
Yoga en fietsen met Maarten Tjallingii en Petra Hofs
donderdag 7 september 2017

Yoga ter ondersteuning van een fietshobby, of zelfs wielercarrière, heeft de afgelopen jaren steeds meer aandacht gekregen. Ex-profrenner Maarten Tjallingi stond er al lange tijd om bekend dat hij yoga gebruikte om een betere wielrenner te zijn. Met het bedrijf Mii Coaching biedt hij samen met ex-veldrijdster en MTB’ster Petra Hofs een Wieler & Yoga weekend aan.

Lees meer >>
Wereldrecord vrouwenwielrennen
Wereldrecord vrouwenwielrennen
woensdag 6 september 2017

Sluit jij je aanstaande zaterdag aan bij het grootste vrouwenpeloton? Vorig jaar fietsten 1.560 vrouwen tegelijkertijd in Gent, waarmee het wereldrecord werd gevestigd. Dit jaar gaan ze in België voor een nog groter record, en daar kunnen ze natuurlijk wel hulp van de Nederlandse fietsvrouwen bij gebruiken. Iets voor jou? Let er dan op dat vandaag je laatste kans is om je in te schrijven.

Lees meer >> 

NOOIT ALLEEN FIETSEN

Wil jij één van deze mooie damestochten rijden, maar heb je geen fietsmaatje die mee kan? Meld je dan op de Fietsvrouwen-evenementenpagina op Facebook en vraag wie er ook alleen komt. Vorm samen een groepje om de tocht mee te fietsen. Gezellig en je hebt er zo weer fietsmaatjes bij!

 

Fietsclubs voor dames

Veel fietsverenigingen hebben leuke activiteiten voor dames, zoals clinics, tochten, sleutelavonden, etc.
Zoek jij een vereniging bij jou in de buurt met een aanbod voor dames? Kijk dan hier.inloggen beheerders