NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Activiteiten
NTFU kalender
29
okt
Ladies Only
Eerbeek 30 / 50
 
 
10
feb
Jumbo's Ladies Ride
Heerde 30 / 50
NTFU Fietsvrouwen fietst de Daphny van den Brand Classic
NTFU Fietsvrouwen fietst de Daphny van den Brand Classic
donderdag 13 juli 2017

Afgelopen zondag vond in Zeeland (NB) de vierde Daphny van den Brand Classic plaats. Fietsvrouwen redactrice Kim fietste deze tocht met vier andere fietsende vrouwen. Vandaag vertelt ze over het verloop van deze dag.

Lees meer >>
Rapha Women’s 100 - 2017
Rapha Women’s 100 - 2017
zondag 9 juli 2017

Op 23 juli kun je wederom met wereldwijd duizenden fietsvrouwen tegelijk een rit van 100 kilometer fietsen tijdens de Rapha Women’s 100. Vorig jaar waren in totaal 240 Women’s 100 Rides in 40 verschillende landen. Dit jaar kun je je in Nederland aansluiten in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Groningen en Nunspeet. Waar fiets jij mee?

Lees meer >>
Lezing Hera van Willick: Wakker in het wild
Lezing Hera van Willick: Wakker in het wild
vrijdag 7 juli 2017

Herinner jij je wereldfietster Hera van Willick nog? Eind 2015 vertelden we voor het eerst over haar avonturen op Fietsvrouwen.nl. Ze had toen net in ruim 400 dagen door 28 landen gefietst en was aan het sparen voor haar volgende grote reis. Die reis – van Alaska naar Costa Rica – heeft ze inmiddels gemaakt. Vorige week zette Hera weer voet op Nederlandse bodem en op 23 augustus vertelt ze alles over haar laatste fietsreis van 17.000 kilometer in Theater de Boemel in Tilburg.

Lees meer >>
L’Alpe d’Arnhem Ladies Ride
L’Alpe d’Arnhem Ladies Ride
woensdag 5 juli 2017

Suzan van Susy cyclewear, Karin van Sportables en Anneloes van LPRD Design zijn alle drie vorig jaar begonnen met een eigen bedrijf in sportkleding en/of sportvoeding. Af en toe sparren ze met elkaar om elkaar verder te helpen. Zo kwamen ze ook op het idee om samen een Ladies Ride te organiseren! Dit werd L'alpe D'Arnhem, een Ladies Ride van 55 km in het gebied rondom de Posbank waarbij iedereen ook een lekkere maaltijd krijgt. Fiets jij ook mee op 15 juli?

Lees meer >> 

NOOIT ALLEEN FIETSEN

Wil jij één van deze mooie damestochten rijden, maar heb je geen fietsmaatje die mee kan? Meld je dan op de Fietsvrouwen-evenementenpagina op Facebook en vraag wie er ook alleen komt. Vorm samen een groepje om de tocht mee te fietsen. Gezellig en je hebt er zo weer fietsmaatjes bij!

 

Fietsclubs voor dames

Veel fietsverenigingen hebben leuke activiteiten voor dames, zoals clinics, tochten, sleutelavonden, etc.
Zoek jij een vereniging bij jou in de buurt met een aanbod voor dames? Kijk dan hier.inloggen beheerders