NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Aanbiedingen

Neeltje Jans Time Trial vanwege het 60-jarig bestaan van de NTFU

Thursday, April 21, 2016

In 2016 bestaat de NTFU 60 jaar en dat is reden voor een aantal bijzondere evenementen, waarvan de Neeltje Jans Time Trial op zondag 29 mei er één is. Met een speciaal klassement voor de dames, waarbij je een midweek of weekendje weg kunt winnen. Of je rijdt samen met drie vriend(inn)en de ploegentijdrit!

 

Je hoeft geen fancy tijdritfiets te hebben om aan deze tijdrit mee te doen. Sterker nog: een tijdritfiets is niet toegestaan. Je mag zelfs geen opzetstuurtje op je racefiets zetten. Dit is een tijdrit die niet gaat om het materiaal, maar om de renner of renster tegen de natuurelementen. De route van de tijdrit is 35 kilometer lang. 

 

Drie klassementen

Er zijn drie klassementen. Er zijn een apart mannen- en vrouwenklassement op de individuele tijdrit en er is een klassement voor de ploegentijdrit. Je kunt die ploegentijdrit in een team van vier personen fietsen. Dit kunnen allemaal mannen, allemaal vrouwen of een gemixt team zijn, in alle leeftijden. De individuele fietsers gaan vanaf 10.00u elke minuut van start. Het laatste startschot wordt om 12.00u gegeven. De teams starten vanaf 13.00u, om de twee minuten. Het laatste team start om 14.00u.

 

Prijzen!

Voor de snelste man en snelste vrouw ligt er een midweek of weekendje weg in een zespersoonshuisje bij Roompot Vakanties in Duitsland te wachten.

 

Korting voor NTFU-leden

Als je lid bent van de NTFU, dan kun je bij deze tijdrit gebruikmaken van twee soorten kortingen. Allereerst krijg je bij Roompot Vakanties in het weekend van de Neeltje Jans Time Trial korting op een verblijf in één van de drie parken die dichtbij het startpunt liggen.  

Daarnaast ligt de start- en finishlocatie van de Neeltje Jans Time Trial naast Deltapark Neeltje Jans, een waterpark waar je veel (zee)dieren kunt bewonderen. Deltapark Neeltje Jans geeft NTFU-leden daarom 25% korting op de entree van het park. Wil je gebruik maken van deze korting? Ga dan naar www.neeltjejans.nl en klik op 'Promocode'. Hier kun je je tickets bestellen met de actiecode NTFU16. Het ticket is geldig van 21 maart tot 30 oktober 2016.

 

Inschrijven

De Neeltje Jans Time Trial kost 12,00 euro voor NTFU-leden en 15,00 euro voor niet-leden. Dit is inclusief koffie of thee vooraf, een pastamaaltijd en chip. Wil je je als team inschrijven? Schrijf dan de vier teamleden tegelijk in via één inschrijving. Je kunt tijdens de inschrijving per persoon aangeven of je NTFU-lid bent of niet, de kosten per persoon zijn dan hetzelfde als bij de individuele inschrijving. Er is beperkt plek, dus vol = vol! Inschrijven doe je via de NTFU-website.

 

Foto: Gerard Claassen<< Terug naar nieuwsberichten  inloggen beheerders