NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Aanbiedingen

Eind april weer 24 uur leven als een prof met Annemiek van Vleuten

Wednesday, March 23, 2016

Het begint inmiddels een jaarlijks terugkerend iets te worden: Annemiek van Vleutens “24 uur als een prof”-evenement. Voor 24 uur kun je ervaren hoe het is om als een prof te leven en samen met voormalig Nederlands kampioene Annemiek van Vleuten een mooie 24 uur te spenderen.

 

Dit jaar vindt het geheel plaats van maandag 25 t/m dinsdag 26 april. Opnieuw is het Hotel Wesseling in Dwingeloo die deze actie van Annemiek van Vleuten ondersteunt en de overnachting aanbiedt. 

 

Programma

Op maandag 25 april word je aan het eind van de middag ontvangen in Hotel Wesseling, waar je kennismaakt met Annemiek van Vleuten en de andere deelnemers. Er volgt een diner, waarna Annemiek van Vleuten een korte introductie geeft over zichzelf, hoe ze zich ontwikkeld heeft tot topsporter en op welke manier zij leeft voor het wielrennen. Deze interactieve avond geeft alle deelnemers de kans om informatie te krijgen over onderwerpen als hoe zij traint en eet in voorbereiding op belangrijke wedstrijden. 

 

Op de dinsdag begint de dag met een duurrit van zo’n 85 kilometer. Na een verfrissende lunch is er nog een middagtraining met enkele wedstrijdelementen. Na afloop is er uiteraard de gelegenheid om te douchen en worden de 24 uur afgesloten met een hapje en een drankje. 

 

Voorwaarden

Dit evenement is gericht op enigszins getrainde toerfietsers, die 80-90 kilometer kunnen fietsen. Je moet zelf voor een (in prima staat zijnde) racefiets zorgen en mocht je een reis- en annuleringsverzekering willen, dan moet je zelf een doorlopende verzekering hebben of 'm eenmalig afsluiten. 

 

Kosten en aanmelden

De kosten zijn normaal gesproken 195,00 euro per persoon (op basis van een tweepersoonskamer), maar Fietsvrouwen mag een unieke korting van 15% hierop geven. Dat betekent dus dit alles je maar 165,75 euro per persoon kost. Reserveren doe je via een mailtje naar info@hotelwesseling.nl of door te bellen naar 0521 – 591 544. Het is al over een maand, dus wacht niet te lang met je aanmelden voor dit mooie evenement!  << Terug naar nieuwsberichten  inloggen beheerders