NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Aanbiedingen

Bling Bling fiets sieraden.

Friday, November 6, 2015

Misschien inmiddels wel bekend onder de fietsvrouwen, de site van Sportsieraad.nl, de mooi ontworpen en handgemaakte collectie sieraden voor de fiets-en sport liefhebbers door goudsmid Karin Springer. Met regelmaat breidt de Bike-thing collectie zich uit, zo ook nu, een nieuw item in de fiets sieraden collectie: Bling Bling Bike-thing.

Speciaal voor de feestdagen krijgen NTFU Fietsvrouwen korting op deze nieuwe Bling Bling Bike-thing
items gezet met een zirkonia.

Nieuw!
Zilveren jasseron armband met klein racefietsje, gezet met zirkonia in de kleuren roze, wit of blauw.
Artikel nr: A8 zirkonia normaal € 58,50
NTFU actie prijs € 51,50De jasseron armband heeft een lengte van 18 cm, en is gemakkelijk op iedere gewenste lengte te sluiten.


Reeds bestaand in de Bike-thing collectie de oorstekers racefiets, ook nu in Bling Bling uitvoering, gezet met zirkonia in de kleuren roze, wit of blauw.

Artikel nr: OOR4 zirkonia normaal € 87,50 per paar in zilver
NTFU actie prijs € 73,50Set bestaande uit de zilveren armband A8 zirkonia en zilveren oorstekers OOR4 zirkonia
normaal € 146,-
NTFU actie prijs € 118,-Deze aanbiedingen gelden t/m 23 december 2015 en zijn alleen van toepassing op de Bling Bling items. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Te bestellen via de site: sportsieraad.nl. vóór 20 december besteld, is met de kerst in huis. Vergeet niet bij het plaatsen van de bestelling de kleur van de zirkonia te vermelden!<< Terug naar nieuwsberichten  inloggen beheerders